Campfire Talks

UPDATE:

Woensdag 10 november vindt de eerste briefing plaats van het Writers Camp. Deze zal via Zoom zijn. Tijdens de briefing zullen we je belangrijke info meegeven over het Writers Camp en is er ruimte voor vragen. Zorg dus dat je voor die tijd aangemeld bent via de knop hierboven!!!

De briefing begint om 19:00 uur. 

 

Join ons tijdens het Writers Camp: Speaking Truth Edition!

 

Het writerscamp bestaat uit de Campfire Talks, het maken van een dope EP, meerdere optredens, een videoclip en een releaseparty.

 

Campfire Talks:
Campfire Talks is een gesprek tussen rolmodellen en jonge muzikanten, waarbij bewustwording en talentontwikkeling centraal staat.

Wekelijks zit je bij ons op het terrein van the Culture om het kampvuur om geïnspireerd te worden door verschillende rolmodellen met verschillende achtergronden.

EP:
Naast dat je geinspireerd wordt door de rolmodellen ga je ook de YourMic studio in om de YourMic EP op te nemen. Met alle verhalen van iedereen die je leert kennen tijdens het Writers Camp wordt het een dope plaat vol met truth en wijsheid.

Videoclip:
Bij een dope EP hoort natuurlijk ook een dope videoclip die we zullen schieten met behulp van jongeren en professionals uit de industrie.

Documentaire:
Tijdens het Writers Camp worden er ook beelden gemaakt voor een te gekke documentaire, waarbij we een paar jongeren uit de groep ook steeds volgen en interviewen. Uiteindelijk willen we de documentaire op zoveel mogelijk plekken laten zien. Een super goede kans om gezien te worden dus!

Releaseparty:
Aan het einde van het traject, als de EP af is, zul je al een paar keer hebben opgetreden op verschillende events, en zul je dus helemaal klaargestoomd zijn voor de officiele releaseparty die we met elkaar gaan organiseren. Het wordt super dope, dus je wilt er sowieso bij zijn!

 

Informatie:

Datum: van 12 november t/m 19 december
Tijd: wekelijks op zondag van 14:00 - 20:00
Locatie: The Culture; Mozartlaan 670, Delft

 

 

Meld je aan via de knop hierboven!