Canidream

NOBIS is een sociaal kunstproject in de Delftse wijk Buitenhof, bedacht door TU Delft studenten in samenwerking met bewoners. Met streetart vervrolijken we de buurt, en laten we zien hoe mooi en bijzonder de Buitenhof is.

Ontwerp de muurschildering in de Buitenhof!

Gepubliceerd op 11 maart 2023

Resultaten 1

Wil jij meehelpen met het ontwerpen van de nieuwe muurschildering in de Buitenhof? Doe dan mee met de ontwerpwedstrijd!

 

Ontwerpwedstrijd

Aankomend voorjaar komt er een nieuwe muurschildering op de Chopinlaan, met dank aan NOBIS 2.0. Het is de tweede muurschildering in een reeks van stukken ‘Community Art’, deze keer ontworpen door internationaal gerenommeerd artiest ‘BEYOND’.  Net als bij het   vorige schilderij – La Perla – is het ook dit keer erg belangrijk dat ook jij als buurtbewoner betrokken bent bij het ontwerp van het kunstwerk. Daarom is er nu een ontwerpwedstrijd. Laat jouw visie zien en maak kans op het laten vereeuwigen van jouw ontwerp op de muur! Het ontwerpblad is gratis op te halen bij ‘Wijkcentrum BuitenGewoon’, aan de Mozartlaan 670 of bij KopieKofie, aan de Chopinlaan 377. Ook is het ontwerpblad gratis te downloaded via de downloadknop op de vorige pagina

Je kunt het ingevulde blad weer inleveren bij ‘Wijkcentrum BuitenGewoon’, of bij ‘KopieKoffie’. Mee doen kan tot en met 19 maart 2023. Dus begin snel en wie weet zien we jouw ontwerp binnenkort terug in de wijk!