//CANIDREAM Programma
CANIDREAM Programma2019-03-09T13:12:30+00:00

Project Description

Sommige jongeren zitten op een sport, anderen zitten op muziekles. Jongeren die meedoen aan onze programma’s, zitten op CANIDREAM. Of zoals ze het zelf zeggen: “Ik zit bij CANIDREAM!”.

Tijdens de CANIDREAM programma’s verdiepen jongeren zich in verschillende onderwerpen om ze te verwonderen, te inspireren en ze verder te ontwikkelen. Soms zijn dit onderwerpen waar hun interesses al liggen, zoals bijvoorbeeld sport en (rap)muziek. Op andere momenten zijn dit juist onderwerpen waar ze niet eerder mee in aanraking zijn gekomen om zo hun horizon te verbreden, zoals technologie, recht, klassieke muziek, etc.

Bij het CANIDREAM programma komen jongeren ‘s zondags voor 2 uur samen om een CANIDREAM-workshop bij te wonen. Tijdens deze sessies ontmoeten ze uiteenlopende inspirerende professionals die hen introduceren aan het beroep dat ze uitvoeren. Zo worden de jongeren gestimuleerd om hun eigen dromen te ontdekken en dit te vertalen naar concrete doelen. Onze CANIDREAM-coaches ondersteunen hen dan ook actief in hun talentontwikkeling via sport, kunst en persoonlijke groei workshops.”