Loading...
/werkwijze
werkwijze2019-03-09T13:18:04+00:00

Het CANIDREAM traject

Bij CANIDREAM stellen we de talentontwikkeling van jongeren centraal…

Talentenontwikkeling:

….Wij kijken bij canidream naar de mogelijkheden en wensen van de jongeren, om zo te kijken waar hun talenten en mogelijke kansen liggen. Wij willen de jongeren intrinsiek motiveren het beste uit zichzelf te halen.

HULPVRAAG

Als jongeren deelnemen aan een CANIDREAM activiteit helpen we jongeren om vooraf een persoonlijke doel te stellen. “Waar kan CANIDREAM jou bij helpen? En waarom is dat belangrijk voor jou?”. Nadat jongeren dit hebben uitgesproken, wordt vervolgens met behulp van de CANIDREAM cirkel een op maat gemaakt traject samengesteld.

Resultaat

Jongeren worden bewuster van het gedrag en de keuzes die ze maken. Ook krijgen ze een beter beeld wat ze met hun toekomst willen doen en de ontwikkelen ze de (sociale) vaardigheden die hiervoor nodig zijn.

NAZORG

Het is belangrijk dat het CANIDREAM traject niet op zichzelf staat en de kinderen zich verder ontwikkelen. Nazorg speelt hierbij een belangrijke rol. We werken daarom actief samen met uiteenlopende partners om de jongeren ook na CANIDREAM te blijven ondersteunen in hun ontwikkeling.

Werkwijze

Wat doet CANIDREAM voor jongeren? Klik op één van de onderstaande persona´s en zie wat voor ervaringen zij hebben opgedaan. Deze persona’s zijn een dwarsdoorsnede van de doelgroep. Ze geven een beeld van het type jongeren dat meedoet aan CANIDREAM en welke voordelen ze hebben ervaren sinds hun deelname.